7 хита в ноктите за есента

Вижте кои са те

2023-09-22 16:30:00
7 хита в ноктите за есента
Снимка: iStock/marigo20

Есента е тук, което значи, че е време да обърнем внимание на новите тенденции в света на красотата. На хоризонта се задават свежи идеи за маникюр. Как да лакирате ноктите? Ето тенденциите тази есен, според американския "Cosmopolitan".

 


Готически нокти

 

Времето застудява, стъмнява се по-рано, страшният празник Хелоуин предстои, във въздуха има една мистерия. Какво по-подходящо време за готически маникюр? Именно през есенните месеци е много актуално да заложите на черни нокти. Те са вечна класика, стоят елегантно и много отиват на мрачното време и Хелоуин.

 

Снимка: iStock/Remains

 

Нокти с камъни

 

През есента ще са хит дрехите и чантите, окичени с камъни, бижута, украшения. Но това важи и за маникюра. Заложете на нокти, обагрени в черно, тъмнокафяво, тъмочервено, тъмносиньо. Нека по тях има скъпоценни камъни, блестящи бижута, различни геометрични форми. Така изглеждате като звезда и веднага правите впечатление.

 

Снимка: iStock/marigo20

 

Галактически нокти

 

Идея за креативните дами, които обичат да се отличават. Както стана дума, есента е магичен сезон - заради красивата природа, Хелоуин, мистиката във въздуха. Почувствайте се като фея или като герой от друг свят. Заложете на нокти, които съчетават червено, синьо, лилаво, зелено. Нека цветовете преливат един в друг, да има брокат и блясък. Този извънземен маникюр наистина се откроява.

 

Снимка: iStock/Wirestock

 

Винени нокти

 

Времето се застудява, задържаме се повече вкъщи, предстоят топли и уютни вечери край камината или пред телевизора. Те много често са съпътствани от чаша червено вино - напитката на студените месеци. Това се пренася и в света на маникюра. Голям хит ще е, ако заложите на нокти в тъмночервено. С тях изглеждате стилни и елегантни.

 

Снимка: iStock/Marina Migukova

 

Емералдови нокти

 

Светлозеленото се свързва с пролетта и събуждането на природата. Но тъмнозеленото определено е сред цветовете на есента и зимата. Затова емералдовите нокти са актуални през студените месеци. Тъмнозеленото е много модерно за дрехите от поне 2 години насам. Съчетайте тоалетите в зелено с маникюр в зелено емералд. Това е цвят, който изпъква, но не е крещящ и стои много свежо.

 

Снимка: iStock/DevMarya

 

Нокти горчица

 

За любителите на по-топлите тонове, това е идеален вариант. Знаем, че жълтото е сред цветовете на есента. Но не светложълтото, което свързваме със слънчевата пролет. Заложете на наситено жълто, тъмножълто или жълто горчица. Така сте в тон с листата навън и веднага се забелязвате. Смята се, че жълтото горчица ще е звездата при цветовете на маникюрите през тази есен.

 

Снимка: iStock/DevMarya

 

Карамелени нокти

 

През миналата есен тиквеното оранжево превзе света на маникюрите и тази година пак може да заложите на него, все пак оранжевото се свързва с есента. Но, ако искате да сте по-оригинални и да изпъквате, заложете на карамелени нокти. През есента може да експериментирате със земните тонове и кафявото. Не залагайте на прекалено тъмнокафяво. Карамелените нюанси отиват на природата навън и на есенните палта в кафяво.

 

Снимка: iStock/DevMarya

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия